fbpx

Suntem o agentie de recrutare ce ne adresam atat angajatorilor cat si angajatilor - EBC HR - People who leave a mark

mobile

Alina Roșca - contabil senior

Echipa EBC m-a ajutat în două sensuri: în primul rând, m-au găsit, ceea ce nu e așa ușor cum ar putea părea. Apoi, s-au asigurat că poziția pentru care m-au recrutat era potrivită pentru mine. După părerea mea, faptul că o agenție de recrutare se interpune între angajat și angajator chiar simplifică procesul, iar rolul lor e esențial. La EBC am apreciat că, pe lângă profesionalism, ei au abordat totul cu o transparență care mi-a inspirat încredere și siguranță.

Alexandru Vlad - facility manager

Cei de la EBC au reușit să coreleze cu succes abilitățile, calitățile, experiența și studiile mele cu locul de muncă potrivit. A fost prima mea colaborare cu o agenție de recrutare și a dat rezultate. Ce mi-a plăcut a fost că datorită colaborării cu ei mi-am îmbunătățit și eu cunoștințele legate de legislația în domeniul muncii și asta o să mă ajute oricum și pe mai departe.
EBC este o echipă tânără și dinamică de profesioniști ce își tratează clienții cu multă amabilitate, seriozitate și promptitudine.

Daniela Onu - junior auditor

Le sunt foarte recunoscătoare fetelor de la EBC. Optimismul lor a fost de maaaare ajutor în situația mea, care căutam un job de mai bine de 2 ani și nu găseam! Nu mai colaborasem cu o firmă de recrutare. Experiența asta m-a ajutat mult, iar rezultatul a fost unul pozitiv: m-am angajat! :). Cu ocazia asta, mi-am dat seama că o firmă de recrutare are mai mult acces la cererea de forță de muncă (e contractată direct pentru a găsi oameni potriviți) decât un site de joburi, unde majoritatea angajatorilor nu se obosesc să se uite la toate CV-urile. Și da, aș recomanda prietenilor mei să aibă încredere în EBC, pentru că sunt profesioniști adevărați și chiar pot găsi un job pe măsura fiecăruia.

Adina Petcu - office assistant

Cei de la EBC m-au ajutat cu multe sfaturi utile, recomandări practice pe care să le aplic în procesul de selecție, cu prietenie și profesionalism. Faptul că am colaborat cu ei a fost important pentru mine, deoarece a acționat ca un sprijin moral într-o etapă foarte vulnerabilă pentru orice aplicant. În plus, dincolo de procesul efectiv de recrutare, recomandările primite sunt aplicabile pe termen lung, atât la nivel profesional, cât și uman.
Dacă ar fi să recomand EBC, aș spune mai ales că sfaturile, căldura și dedicarea oamenilor de acolo sunt un bun companion în căutarea (și găsirea) postului potrivit.

Florin Scarlat - Șofer livrator în Franța

Dintr-o pură întâmplare am ajuns la sediul EBC cu un prieten care trebuia să plece la muncă în străinătate prin intermediul lor. Am lăsat și eu un CV, iar în două săptămâni m-au sunat să-mi spună că mi-au găsit locul de muncă potrivit.

Prompt și eficient. La început am fost reticent, deoarece am mai colaborat cu agenții de recrutare, și chiar am plătit un comision destul de consistent pentru analiza dosarului, iar la final nu s-a concretizat nimic. Am rămas surprins de faptul că EBC nu cereau comisioane.

Din această colaborare am învățat un lucru: o companie care se respectă, cum e EBC, știe să-și respecte și oamenii pe care îi reprezintă, să îi îndrume și să îi ajute ori de câte ori au nevoie. Sunt foarte serioși și cinstiți; tot ceea ce au promis la interviu s-a materializat.