Suntem o agentie de recrutare ce ne adresam atat angajatorilor cat si angajatilor - EBC HR - People who leave a mark

mobile

TitluDomainDexperienceLocalitateStatusDespre Client
Junior Procurement Analysts with CzechAchizitiiminim 6 luniBucurestiActiv

We are recruiting for one of our client, a key service provider on the procurement outsourcing market, 2 Junior Procurement Analysts with Czech

ContabilContabilitate5 - 10 aniBucurestiActiv

EBC HR Solutions recruteaza Contabil pentru o importanta tipografie din Bucuresti.

Măcelari RațeProductieminim 6 luniBordeauxActiv

EBC recrutează 7 MĂCELARI RAȚE pentru un abator din FRANȚA.

Căutam persoane cu experiență în împărțirea pe piese (decoupe) și dezosare (desoss) în abatoarele de păsări.

Manager de Zona3 - 5 aniBucurestiActiv

Suntem in cautarea unui Manager de Zona pentru unul din clinetii nostri, companie Multinationala ce detine 12 branduri de Sushi Bar in intreaga lume. Prezenta in Romania de 1 an, Compania este in plina dezvoltare atat in Bucuresti cat si in Cluj, Brasov, Timisoara.

Pozitia presupune deplasari in Bucuresti, intre punctele de lucru, in proportie de 90 % din timpul de lucru. Saptamanal, se fac vizite si punctelor de lucru din Brasov si Cluj.

 

Back Office/HR AssistantAdministrativ3 - 5 aniBucurestiActiv

Suntem in cautarea unui Back Office/HR Assistant pentru unul din clientii nostri, companie Multinationala ce detine 12 branduri de Sushi bar in intreaga lume. Prezenta in Romania de 1 an, Compania este in plina dezvoltare atat in Bucuresti cat si in Cluj, Brasov, Timisoara.

Ajutor masinist offsetProductie1 - 3 aniBucurestiActiv

EBC HR Solutions recruteaza un Ajutor masinist offset pentru o importanta tipografie din Bucuresti.

Junior Procurement Analysts with German.Achizitiiminim 6 luniBucurestiActiv

We are recruiting for one of our client, a key service provider on the procurement outsourcing market, 2 Junior Procurement Analysts with German.

Credit and Collections Representative – with GermanAdministrativminim 6 luniBucurestiActiv

We are recruiting 2 Credit and Collections Representative – with German for one of our clients, a health imaging and information technology solutions company.

Taietor GhilotinaProductie3 - 5 aniBucurestiActiv

EBC HR Solutions este in căutarea a unui Taietor Ghilotina pentru unul din clientii sai, o companie ce are ca principal obiect de activitate realizarea materialelor culturale de promovare, (carti, albume, agende etc.) prezenta pe piata romaneasca din anul 1930. Compania este o importanta tipografie din Bucuresti.

StivuitoristProductie1 - 3 aniBucurestiActiv

EBC HR Solutions este in căutarea a unui Stivuitorist pentru unul din clientii sai, o companie ce are ca principal obiect de activitate realizarea materialelor culturale de promovare, (carti, albume, agende etc.) prezenta pe piata romaneasca din anul 1930. Compania este o importanta tipografie din Bucuresti.

Masinist FaltuitProductie1 - 3 aniBucurestiActiv

EBC HR Solutions este in căutarea a unui Masinist Faltuit pentru unul din clientii sai, o companie ce are ca principal obiect de activitate realizarea materialelor culturale de promovare, (carti, albume, agende etc.) prezenta pe piata romaneasca din anul 1930. Compania este o importanta tipografie din Bucuresti.

Instalator incalzire centrala si gazeInginerie3 - 5 aniBucurestiActiv

EBC HR Solutions este in căutarea a unui Instalator incalzire centrala si gaze pentru unul din clientii sai. Compania este o importanta tipografie din Bucuresti.

GradinarAlteleminim 6 luniBucurestiActiv

EBC HR Solutions este in căutarea a unui Gradinar pentru unul din clientii sai. Compania este o importanta tipografie din Bucuresti.

Copist (CTP)Productie1 - 3 aniBucurestiActiv

EBC HR Solutions este in căutarea a unui Copist (CTP) pentru unul din clientii sai, o companie ce are ca principal obiect de activitate realizarea materialelor culturale de promovare, (carti, albume, agende etc.) prezenta pe piata romaneasca din anul 1930. Compania este o importanta tipografie din Bucuresti.

 

Operator HelpdeskCustomer support - Client serviceminim 6 luniBucurestiActiv

EBC recruteaza pentru unul din clientii sai, lider de piata in domeniul software pentru industria medicala si farmaceutica din Romania, 3 pozitii de Operatori Helpdesk cu limba franceza.

Inginer Proiectant Instalatii ElectriceInginerieminim 6 luniBucurestiActiv

EBC HR Solutions recruteaza un Inginer Proiectant Instalatii Electrice pentru o societate dinamica,ce se ocupa cu elaborarea proiectelor, consultanta tehnica, proiectare si executie instalatii termice, de climatizare si de ventilare, instalatii sanitare, instalatii electrice pentru beneficiari.

Inginer instalatii sanitareInginerieminim 6 luniBucurestiActiv

EBC HR Solutions recruteaza un Inginer instalatii sanitare pentru o societate dinamica,ce se ocupa cu elaborarea proiectelor, consultanta tehnica, proiectare si executie instalatii termice, de climatizare si de ventilare, instalatii sanitare, instalatii electrice pentru beneficiari.

Magazioner OtopeniLogisticaminim 6 luniOtopeniActiv

EBC HR Solutions este in cautarea a unui Magazioner pentru unul din clientii sai, o importanta companie, lider in industria betonului, prin furnizarea unei game complete de echipamente.

Compania are locatia in Otopeni.

Electrician automatizari FrantaProductie1 - 3 aniNantesActiv

EBC recruteaza pentru unul din clientii sai din Franta 4 ELECTRICIENI AUTOMATIZARI cu experienta si calificare in domeniu.

Instalator-Montator Franta1 - 3 aniDijonActiv

EBC Interim angajează 4 INSTALATORI – MONTATORI sisteme de incălzire si instalatii sanitare, pentru unul din clientii săi din Franta.

Desenator AutocadInginerie1 - 3 aniConstantaActiv

Recrutam 1 Desenator tehnic pentru unul din clientii nostri, o companie franceza specializata in lucrari metalice si de feronerie de arta. Cu peste 12 ani pe piata de specialitate, grupul isi propune sa se dezvolte pe plan international lansand o noua sucursala in Constanta.

Sediul companiei se afla in Constanta.

Dulgheri-Cofrari Frantaminim 6 luniRennesActiv

EBC angajează 4 Dulgheri – Cofrari, pentru unul din clienții săi din Franța.

Reglor Masina Injectie mase plastice FrantaProductie1 - 3 aniParisActiv

EBC angajeaza 2 Reglori Masina Injectie mase plastice pentru unul din clientii sai din Franta, un important producator din industria maselor plastice.

Expert Fonduri StructuraleAdministrativ1 - 3 aniBucurestiActiv

EBC HR Solutions este în căutarea unui Expert Fonduri Structurale pentru unul din clientii sai, o companie ce activeaza in domeniul proiectarii tehnice, managementului de proiect si accesarii de fonduri europene nerambursabile pentru solutii integrate de mobilitate urbana.

Do you speak French? We have the perfect jobs !BucurestiActiv

Who we are?

French Recruitment Agency working for powerful French Companies in Bucharest since 2010. We are currently recruiting roles for: Helpdesk, Procurement, IT and Finance with French. We choose to work only with the best Companies on the market, Companies that can guarantee excellent salary package, flexible schedule, professional growth and that extra implication that will make up your mind.

Sudor TIG InoxBrestActiv

EBC HR Solutions angajează 2 Sudori TIG INOX pentru unul din clienții săi din Franța.

Măcelari FranțaProductieminim 6 luniLyonActiv

EBC recrutează MACELARI porc, oaie sau vita pentru clienții săi din FRANȚA.

Sudor Mig Mag otelOrleansActiv

EBC HR Solutions angajează 2 SUDORI MIG MAG pentru unul din clienții săi din Franța.

Analist recrutare limba francezaBucurestiActiv

EBC HR Solutions își mărește echipa!

Dacă vorbești limba franceză și ești pasionat/ă de Recrutare, trimite-ne CV-ul tău !

Departamentul Recrutare are nevoie de  1 Recruiter pentru pozițiile din Franța.
Se va recruta pentru domenii precum: agro-alimentar, industrie, construcții, tehnic, hospitality, etc.

Sofer profesionist FrantaLogistica1 - 3 aniToulouseActiv

EBC HR Solutions recrutează 3 SOFERI PROFESIONISTI pentru unul din clienții săi din Franța.

Stivuitorist – PloiestiPloiestiActiv

EBC HR Solutions este in căutarea a 2 motostivuitoristi pentru unul din clientii sai, o companie multinationala canadiana, prezenta pe piata romaneasca din anul 1994, reprezentatand unul dintre cele mai puternice si recunoscute branduri de bunuri de larg consum.

Reprezentant tehnic comercial pentru o companie franceza cu sediul in Ploiestiminim 2 aniPloiestiActiv

Un grup independent, distribuitor de materiale electrice, electrotehnice, de automatizare etc. Cu peste 50 de agentii in Franta, 13 in strainatate si 55 ani de experienta in sectorul industrial, grupul isi propune sa dezvolte pe plan international lansand o noua sucursala in Ploiesti.

Inginer vanzari – echipamente electrice, electrotehnice si automatizariminim 2 aniPloiestiActiv

Cu peste 50 de agentii in Franta, 13 in strainatate si 55 ani de experienta in sectorul industrial, grupul isi propune sa dezvolte pe plan international lansand o noua sucursala in Ploiesti.

Operator Imbuteliere salariu fix + beneficiiPloiestiActiv

EBC HR Solutions este în căutarea unui operator imbuteliere pentru unul din clientii sai, o companie multinationala canadiana, prezenta pe piata romaneasca din anul 1994, reprezentatand unul dintre cele mai puternice si recunoscute branduri de bunuri de larg consum.

Contabil Senior cu Lb. Francezaminim 2 aniPitestiActiv

EBC HR Solutions este in cautarea unui Contabil Senior pentru unul din clientii sai, o companie din Pitesti ce are ca domeniu de activitate ingineria si consultanta tehnica.

Tehnician instalare aer conditionatInginerie1 - 2 aniBucurestiActiv
Tehnician polivalent – fochistInginerie1 - 2 aniBucureștiActiv

Companie multinațională care activează în domeniul energiei.

Ajutor mașinist offsetProducție1 - 2 aniBucureștiActiv

Compania este o importantă tipografie din București.