Suntem o agentie de recrutare ce ne adresam atat angajatorilor cat si angajatilor - EBC HR - People who leave a mark

mobile

TitleDomainDexperienceLocalitateStatusDespre Client
Asistent administrativPloiestiActiv

Recrutam 1 Asistent administrativ pentru unul din clientii nostri, un grup independent, distribuitor de materiale electrice, electrotehnice, de automatizare etc. Cu peste 50 de agentii in Franta, 13 in strainatate si 55 ani de experienta in sectorul industrial, grupul isi propune sa dezvolte pe plan international lansand o noua sucursala in Ploiesti.

Sediul companiei : Ploiesti Sud

Ajutor Masinist OffsetBucurestiActiv

EBC HR Solutions este in cautarea a unui Ajutor Masinist Offset pentru unul din clientii sai, o companie ce are ca principal obiect de activitate realizarea materialelor culturale de promovare, (carti, albume, agende etc.) prezenta pe piata romaneasca din anul 1930. Compania este o importanta tipografie din Bucuresti.

Spécialiste Logistiqueminim 2 aniBucurestiActiv

EBC HR Solutions est à la recherche d’un spécialiste logistique pour ses bureaux à Bucarest.

Inginer Frigotehnist/HVACOffice Jobs5 - 10 aniBucurestiActiv

EBC HR Solutions recruteaza un Inginer Frigotehnist pentru o companie multinaționala care activeaza in domeniul energiei.

Masinist OffsetProducție5 - 10 aniBucurestiActiv

EBC HR Solutions este in cautarea a unui Masinist Offset pentru unul din clientii sai, o companie ce are ca principal obiect de activitate realizarea materialelor culturale de promovare, (carti, albume, agende etc.) prezenta pe piata romaneasca din anul 1930. Compania este o importanta tipografie din Bucuresti.

GestionarProducție5 - 10 aniBucurestiActiv

EBC HR Solutions este in cautarea a unui gestionar pentru unul din clientii sai, o companie ce are ca principal obiect de activitate realizarea materialelor culturale de promovare, (carti, albume, agende etc.) prezenta pe piata romaneasca de peste 70 de ani. Compania este o importanta tipografie din Bucuresti.

Specialist PrepressProducție5 - 10 aniBucurestiActiv

EBC HR Solutions este in căutarea a unui Specialist Prepress pentru unul din clientii sai, o companie ce are ca principal obiect de activitate realizarea materialelor culturale de promovare, (carti, albume, agende etc.) prezenta pe piata romaneasca din anul 1930. Compania este o importanta tipografie din Bucuresti.

Ajutor Masinist OffsetProducție5 - 10 aniBucurestiActiv

EBC HR Solutions este in cautarea a unui Ajutor Masinist Offset pentru unul din clientii sai, o companie ce are ca principal obiect de activitate realizarea materialelor culturale de promovare, (carti, albume, agende etc.) prezenta pe piata romaneasca din anul 1930. Compania este o importanta tipografie din Bucuresti.

Marketing SpecialistServicii2 - 3 aniBucurestiActiv

EBC is looking for a Marketing Specialist to join its team.

 

Online Shop AssistantVânzări1 - 2 aniBucurestiActiv

EBC HR Solutions este in cautarea unui Online Shop Assistant pentru unul dintre clientii sai, o companie de origine germana, lider pe piata din Europa in domeniul de retail.

 

Muncitor Productie MobilierProducțieSub 6 luniTunari, IlfovActiv

EBC HR Solutions este în cautarea unor Muncitori Productie Mobilier pentru unul dintre clientii sai, o companie producatoare de mobilier pentru birouri, mobilier importat din Germania, utilizat pentru a oferi partenerilor game variate de produs, la preturi extrem de accesibile.

Locatie: Tunari, Jud. Ilfov

Dispecer Service Instalatii ClimatizareInginerie6 - 12 luniBucurestiActiv

EBC HR Solutions este în cautarea unui Dispecer Service Instalatii Climatizare pentru o companie ce furnizeaza solutii integrate de climatizare, import de echipamente si servicii de mentenanta în Bucuresti.

Contabil Senior cu Lb. FrancezaFinanțe3 - 5 aniPitestiActiv

EBC HR Solutions este in cautarea unui Contabil Senior pentru unul din clientii sai, o companie din Pitesti ce are ca domeniu de activitate ingineria si consultanta tehnica.

Zidar FrantaProducție2 - 3 aniLyonActiv

EBC HR Solutions recruteaza 2 ZIDARI pentru unul din clientii sai din Franta, o companie specializata in domeniul zidariei generale si constructiilor.

Key Account ManagerVânzări2 - 3 aniBucurestiActiv

EBC HR Solutions este în căutarea unui Key Account Manager pentru o companie internațională, prezenta de peste 40 de ani pe piata, oferind soluții simple și intuitive pentru monitorizarea flotelor auto.

 

Inginer de Sistem Junior – Software GPSInginerie2 - 3 aniBucurestiActiv

EBC HR Solutions este în căutarea unui Inginer de Sistem Softwre GPS pentru o companie internațională, prezenta de peste 40 de ani pe piata, oferind soluții simple și intuitive pentru monitorizarea flotelor auto.

Junior Java developerIT1 - 2 aniBucurestiActiv

EBC HR Solutions este în căutarea unui Programator Junior pentru o companie internațională, prezenta de peste 40 de ani pe piata, oferind soluții simple și intuitive pentru monitorizarea flotelor auto.

Contabil SeniorServicii2 - 3 aniBucurestiActiv

EBC HR Solutions este in căutarea unui Contabil Senior pentru o companie internaționala, prezenta de peste 40 de ani pe piata, oferind solutii simple si intuitive pentru monitorizarea flotelor auto.

Gestionar DepozitOffice Jobs2 - 3 aniBucurestiActiv

EBC HR Solutions este în căutarea a 2 gestionari pentru unul din clienții săi, o companie cu acoperire națională având ca principal obiect de activitate distribuția de produse medicinale veterinare, prezentă pe piață de 22 de ani.

Recruiter – limba bulgarăOffice Jobs1 - 2 aniBucureștiActiv

EBC HR Solutions își mărește echipa și este în căutarea unui Recruiter – limba bulgarăpentru Departamentul de Recrutare Franța.

Recruiter – limba francezăOffice Jobs6 - 12 luniBucureștiActiv

EBC HR Solutions își mărește echipa și este în căutarea unui Recruiter – limba franceză pentru Departamentul de Recrutare Franța.

Strungar – Frezor CNC FranțaInginerie2 - 3 aniFrantaActiv

EBC HR Solutions recrutează 10 Strungari frezori CNC pentru unul din clienții săi din Franța, o importantă companie producătoare de accesorii pentru circuite hidraulice pentru avioane și elicoptere.

Motostivuitorist – PloieștiProducție1 - 2 aniPloieștiActiv

EBC HR Solutions este în căutarea a 6 motostivuitoristi pentru unul din clientii sai, o companie multinațională canadiană, prezentă pe piața românească din anul 1994, reprezentatand unul dintre cele mai puternice și recunoscute branduri de bunuri de larg consum.

Electrician Automatist FranțaProducție2 - 3 aniFranțaActiv

EBC HR Solutions recrutează 3 ELECTRICIENI AUTOMATIȘTI pentru unul din clienții săi din Franța, o importantă companie care asigură soluții și servicii pentru echipamente electrice industriale.

Agent Comercial – OtopeniVânzăriOtopeniActiv

EBC HR Solutions recrutează 1 Agent Comercial pentru unul dintre clienții săi, o companie multinațională, care activează în domeniul energiei şi ofera servicii de eficiență energetică. Locatie: Otopeni

Tehnician polivalentInginerie3 - 5 aniBucurestiActiv

Companie multinațională care activează în domeniul energiei.

Operator Mașină Injecție FranțaProducție1 - 2 aniFranțaActiv

EBC HR Solutions angajează 2 Operatori Mașină Injecție pentru unul din clienții săi din Franța.

 

Tranșator – Filetator Pește în FranțaProducție1 - 2 aniFranțaActiv

EBC HR Solutions recrutează 3 Tranșatori – Filetatori Pește pentru unul din clienții săi din Franța.

Zidar / Cofrar FranțaServicii2 - 3 aniFranțaActiv

EBC HR Solutions angajează 2 Zidari – Cofrari pentru unul din clienții săi din Franța.

Șofer Profesionist FranțaServicii2 - 3 aniFranțaActiv

EBC HR Solutions recrutează 2 Șoferi profesioniști pentru unul din clienții săi din Franța.

Strungar/ Frezor FranțaProducție1 - 2 aniFranțaActiv

EBC HR Solutions recrutează 2 Strungari / Frezori pentru unul din clienții săi din Franța din domeniul petrolier și petrochimic.

Instalator3 - 5 aniGalațiActiv

Compania furnizează soluții în sectorul de administrare a proprietății sau în cadrul domeniului imobiliar. Prezentă de 80 de ani pe piață în nenumărate țări din Europa.

Electrician Întreținere și Reparații3 - 5 aniGalați, TimișoaraActiv

Compania furnizează soluții în sectorul de administrare a proprietății sau în cadrul domeniului imobiliar. Prezentă de 80 de ani pe piață în nenumărate țări din Europa.

OPERATOR ÎMBUTELIEREProducțiePloieștiActiv

Companie multinațională canadiană, prezentă pe piața românească din anul 1994, reprezentâtand unul dintre cele mai puternice și recunoscute branduri de bunuri de larg consum.

Senior Solution Designer – SAP FI/COIT5 - 10 aniBucharestActiv

Great Canadian Consumer Products Industry multinational

Key Account Manager Vehicule ComercialeVânzări2 - 3 aniBucurești, Craiova, Constanța, Timișoara, DevaActiv

Furnizor de servicii și produse pentru profesioniștii din lumea transporturilor. Activitatea integrează atat achizițiile cât și vânzarea de camioane și semiremorci rulate aparținând tuturor mărcilor.

Reprezentant Vânzări Vehicule ComercialeVânzări2 - 3 aniBucurești, Constanța, Deva, CraiovaActiv

Furnizor de servicii și produse pentru profesioniștii din lumea transporturilor. Activitatea integrează atat achizițiile cât și vânzarea de camioane și semiremorci rulate aparținând tuturor mărcilor.

Construction Manager – Solar PV Plant – JordanInginerie3 - 5 aniJordanActiv

The company is providing engineering, financial and economic feasibility and technical advisory services for solar PV projects with an international team of talented engineers.

Project Manager – Solar PV Plant – JordanInginerie3 - 5 aniJordanActiv

The company is providing engineering, financial and economic feasibility and technical advisory services for solar PV projects with an international team of talented engineers.

Sudor TIG Inox FranțaProducție2 - 3 aniFranțaActiv

EBC HR Solutions angajează 2 sudori TIG în inox pentru unul din clienții săi din Franța din industria avicolă.

Muncitor agricultură/roșiiProducțieFranțaActiv

EBC HR Solutions recrutează 1 persoană la cules de roșii pentru unul din clienții săi din Franța.

Șofer livrator FranțaServicii2 - 3 aniBourgesActiv

EBC HR Solutions angajează 1 ȘOFER LIVRATOR pentru unul din clienții săi din Franța.
Persoana selectată va realiza livrări de carcase de porc către diverși clienți (magazine sau depozite) în Franța.

Specialist Resurse UmaneOffice Jobs2 - 3 aniBucureștiActiv

Agenție de Recrutare în plină dezvoltare.

Inginer proiectant HVACInginerie3 - 5 aniBucurestiActiv

Companie de proiectare şi execuţie cu lucrări la nivel naţional şi internaţional.

Șoferi Profesioniști FranțaServicii2 - 3 aniParisActiv

EBC HR Solutions recrutează 3 ȘOFERI PROFESIONIȘTI pentru unul din clienții săi din Franța.

Analist payroll junior – limba francezaOffice JobsSub 6 luniBucurestiActiv

Companie franceză ce oferă servicii de HR și Payroll

Mecanic Autobuze FranțaServicii2 - 3 aniParisActiv

EBC recrutează un Mecanic Autobuze pentru unul din clienții săi din Franța, o companie din domeniul auto.

Dulgher Construcții Metalice FranțaProducție2 - 3 aniToulouseActiv

EBC angajează 2 Dulgheri structuri metalice, pentru unul din clienții săi din Franța.

Dulgher Construcții Lemn FranțaProducție2 - 3 aniOrleansActiv

EBC angajează 2 Dulgheri construcții lemn, pentru unul din clienții săi din Franța.

Sudor Lăcătuș FranțaProducție2 - 3 aniValenceActiv

EBC Interim angajează 2 Sudori / Lăcătuși pentru unul din clienții săi din Franța, o companie specializată în lucrări de tubulatură, lăcătușerie, cazangerie.

Măcelar FranțaProducție6 - 12 luniRennesActiv

EBC HR Solutions recrutează Măcelari cu experiență în dezosare porc/ vită / oaie pentru abatoare din Franța.

Șofer Livrator FranțaProducție2 - 3 aniToursActiv

EBC HR Solutions recrutează 3 Șoferi Livratori pentru unul din clienții săi din Franța.

Manager Resurse UmaneOffice Jobs3 - 5 aniBucurestiActiv

Companie romaneasca ce activeaza in domeniul resurselor umane (recrutare, munca temporara) de 8 ani, aflata in plina dezvoltare comerciala si organizatioanala, cautam coleg/ colega pentru departamentul HR.

Zidar – Cofrar FranțaProducție1 - 2 aniLyonActiv

EBC HR Solutions recrutează 3 Zidari – Cofrari pentru unul din clienții săi din Franța.

Chargé(e) d’AffairesVânzări1 - 2 aniBucharestActiv

EBC HR Solutions est une agence de travail temporaire installée au coeur de Bucarest en Roumanie. Multiculturelle et en pleine évolution, l’agence commercialise ses services RH en Roumanie et en France.

Șofer LivratorProducție2 - 3 aniFranța - LyonActiv

Companie ce activează în domeniul industriei agro-alimentare.

Sudor – LăcătușInginerie3 - 5 aniFranța - LyonActiv

Companie ce este specializată în lucrări de tubulatură, lăcătușerie și cazangerie.

Sudor – Lăcătuș TIG Oțel / InoxInginerie3 - 5 aniFranța - RennesActiv

Companie ce activează în producția de echipamente sportive din Franța.

Sudor – Lăcătuș MIG / TIG OțelInginerie3 - 5 aniFranța - RennesActiv

Companie ce activează în producția de echipamente sportive din Franța.

Business DeveloperVânzări3 - 5 aniBucharestActiv

Company that activates in food distribution industry, with both KA and traditional trading business focus.

Instalator termicInginerie3 - 5 aniFranțaActiv

Companie ce furnizează soluții integrate de climatizare, import de echipamente și servicii de mentenanță din Franța.

Recruiter – limba francezăServicii2 - 3 aniBucureștiActiv

EBC HR Solutions își mărește echipa și este în căutarea unui Recruiter – limba franceză pentru Departamentul de Recrutare Franța.

Inginer proiectant instalaţii sanitareInginerie3 - 5 aniBucureştiActiv

Companie de proiectare şi execuţie cu lucrări la nivel naţional şi internaţional.

Sudor Tig InoxInginerie3 - 5 aniFranțaActiv

Companie ce activează în industrie.

Sudor FranțaInginerie3 - 5 aniFranțaActiv

Compania pentru care recrutăm activează în Franța.

Tinichigiu acoperișuriServicii2 - 3 aniFranțaActiv

Companie din domeniul construcțiilor.

DulgherProducție2 - 3 aniFranțaActiv

Companie de construcții pe structură de lemn.

Sudor/Lăcătuș mecanicProducție2 - 3 aniBordeaux, FranțaActiv

Compania este un important producător de echipamente sportive din Franța.

MarochinerProducție1 - 2 aniBucureștiActiv

Compania oferă o gamă largă de produse și servicii de legătorie și marochinărie de artă.

Ajutor Mașină OffsetProducție1 - 2 aniBucureștiActiv

Compania este o importantă tipografie din București.

Legător ManualServicii1 - 2 aniBucureștiActiv

Compania oferă o gamă largă de produse și servicii de legătorie și marochinărie de artă.

Tehnician polivalent – fochistInginerie1 - 2 aniBucureștiActiv

Companie multinațională care activează în domeniul energiei.

Ajutor mașinist offsetProducție1 - 2 aniBucureștiActiv

Compania este o importantă tipografie din București.

Operator decupat materiale și cartonProducție1 - 2 aniBucureștiActiv

Compania este o importantă tipografie din București.

Mașinist BinderProducție1 - 2 aniBucureștiActiv

Compania este o importantă tipografie din București.

Mașinist scoarțeProducție1 - 2 aniBucureștiActiv

Compania este o importantă tipografie din București.

Mașinist tipografieProducție6 - 12 luniBucureștiActiv

Compania este o importantă tipografie din București.