Suntem o agentie de recrutare ce ne adresam atat angajatorilor cat si angajatilor - EBC HR - People who leave a mark

mobile

SC EBC HR SOLUTIONS SRL este operator de date cu caracter personal inregistrat in baza Notificarii nr. 34935 in conformitate cu Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a lor.

Drepturile pe care le conferă Legea nr. 677/2001 oricărei persoane fizice vizate sunt: dreptul de informare și acces la date, dreptul de intervenție asupra datelor cu caracter personal, dreptul de opoziție la colectarea și prelucrarea datelor personale, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a se adresa justiției, precum și faptul că drepturile de acces la date, de intervenție și de opoziție pot fi exercitate adresând o cerere scrisă catre SC EBC HR SOLUTIONS, datată și semnată, în care se vor menționa informațiile prevăzute de lege.

În cazul în care persoana fizică vizată nu va mai fi de acord cu prelucrarea și transferul datelor personale în conditiile stipulate mai sus, înțelege să își exprime această opțiune în scris și să o înainteze către SC EBC HR SOLUTIONS SRL