Suntem o agentie de recrutare ce ne adresam atat angajatorilor cat si angajatilor - EBC HR - People who leave a mark

mobile

Termeni si Conditii

Nota de informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal emisa de  operatoul EBC HR SOLUTIONS SRL in conformitate cu art. 13 din Regulamentul UE nr. 679/2016 si a propriilor politici adoptate  in legatura cu prelucrarea datelor cu caracter personal

EBC HR SERVICES S.R.L. cu sediul in Bucuresti, sector 1, Str. Stirbei Voda nr, 114-116, inregistrata la Registrul Comertului Bucuresti sub nr. J40/4370/2012, avand CUI 30078702, denumita in continuare “Operatorul“,

in calitate de Operator de date cu caracter personal, prelucreaza prin mijloace automatizate si manuale datele dumneavoastra cu caracter personal cu buna credinta, respectand dispozitiile legale in materie din domeniul protectiei datelor cu caracter personal si in realizarea scopurilor specificate in prezenta Nota de informare, in conformitate cu prevederile Regulamentului (UE) nr. 679 din 27 aprilie 2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date.

“DATELE CU CARACTER PERSONAL” PRELUCRATE sunt urmatoarelenumele si prenumele, domiciliul, seria, numarul si emitentul CI/BI/Pasaport, telefonul, e-mailul, imaginea, semnatura, sau orice alte date cu caracter personal necesare indeplinirii scopurilor de mai jos.

“Datele cu caracter personal” sunt prelucrate de catre “Operator” in urmatoarele SCOPURI: incheierea si desfasurarea relatiei contractuale cu “Operatorul”, pe baza cererii dumneavoastra de furnizare a serviciilor si produselor operatorului; pentru trimiterea de newsletter-uri/alte comunicari comerciale, pentru promovarea produselor/serviciilor Operatorului, prin utilizarea mijloacelor de comunicare, respectiv email, sms, telefonic, in cazul in care ati exprimat un astfel de acord.

Datele cu caracter personal pe care Operatorul le colectează de obicei includ, dar nu sunt limitate la:

  • numele dvs, data şi locul naşterii, detaliile de contact şi calificările (studiile, cursurile de instruire şi  stagiile de practică), documente care vă dovedesc identitatea şi dreptul de a lucra şi oricare alte informaţii pe care le-aţi menţionat în descrierea sau CV-ul dvs;
  • feedback-ul despre dvs de la personalul nostru şi de la terţi; dacă dvs oferiţi feedback cu privire la alte persoane, de obicei păstrăm şi aceste informaţii şi acestea reprezintă date cu caracter personal despre dvs ;
  • este posibil să colectăm informaţii cu privire la vizitele dvs la website-ul nostru, inclusiv (dar nu se limitează la) adresa dvs IP, browser, înregistrarea datei şi a timpului, locaţia, datele de trafic ale ţării, informaţii cu privire la locaţie, weblog-uri şi alte informaţii de comunicare şi resurse pe care dvs le accesaţi. Aceste informaţii vor face ca vizitarea viitoare a website-ului nostru de către dvs să fie mai facilă.

Operatorul colectează și utilizează datele colectate în următoarele scopuri (după cum este permis de legislația aplicabilă):

  • furnizarea de soluții pentru forța de muncă și plasarea oamenilor pe piața muncii;
  • gestionarea relațiilor cu clienții și furnizorii noștri;
  • în măsura permisă de legislația aplicabilă și în conformitate cu Politica privind modulele cookie și acțiunile efectuate în scop de marketing (care sunt disponibile pe site-ul nostru), trimiterea de materiale promoționale, alerte privind pozițiile disponibile și alte comunicări;
  • în măsura permisă de legislația aplicabilă, comunicarea și gestionarea participării la evenimente speciale, promoții, programe, oferte, sondaje, concursuri și studii de piață;
  • furnizarea unor răspunsuri la întrebările și cererile persoanelor;

În plus față de activitățile enumerate mai sus, în cazul în care sunteți o persoană care aplică pentru o poziție sau creați un cont pentru a aplica pentru o poziție, în măsura în care este permis de legislația aplicabilă, utilizăm informațiile descrise în această Politică pentru următoarele scopuri:

  • oferirea de oportunități de angajare și de muncă;

Datele cu caracter personal sunt prelucrate de catre “Operator” in baza urmatoarelor TEMEIURI juridice, cum ar fi: in baza consimtamantului liber exprimat , in temeiul art. 6 alin. (1) lit. a) din Regulamentul UE nr. 679/2016; pentru executarea unui contract la care persoana vizata este parte si in virtutea caruia se efectueaza prelucrearea datelor, sau pentru a face demersuri la cererea persoanei vizate inainte de incheierea unui contract (ex. furnizarea produsului sau serviciului solicitat, comunicarea cu persoana vizata in vederea executarii contractului), in temeiul art. 6 alin. (1) lit. b) din Regulamentul UE nr. 679/2016;  pentru respectarea unor obligatii legale care ii revin “Operatorului” (ex. efectuarea raportarilor catre autoritatile competente, intocmirea si pastrarea/arhivarea documentelor financiar contabile (ex: facturi) conform legii etc.), in temeiul art. 6 alin. (1) lit. c) din Regulamentul UE nr. 679/2016; in scopul intereselor legitime urmarite de “Operator” sau ale tertilor (ex. imbunatatirea serviciilor “Operatorului”, promovarea serviciilor proprii, recuperarea creantelor aferente relatiei contractuale incheiate, asigurarea securitatii persoanelor, dar avand in vedere intotdeauna protejarea intereselor, drepturilor si libertatilor fundamentale ale persoanei vizate, in temeiul art. 6 alin. (1) lit. f) din Regulamentul UE nr. 679/2018.

Refuzul de a ne furniza datele personale ori de a permite prelucrarea datelor cu caracter personal ne va impiedica pe noi, “Operatorul”, sa ne indeplinim in mod corespunzator obligatiile noastre, fapt ce poate avea drept consecinta imposibilitatea de mai putea furniza pentru dvs. serviciile solicitate.

Consimtamantul exprimat pentru colectarea si prelucrarea “Datelor cu caracter personal” va putea fi revocat de dvs. in orice moment si la orice data ulterioara, prin transmiterea unei cereri scrise, datata si semnata de dvs., pe care o veti expedia la adresa de email contact@ebc-hr.ro sau la adresa postala din Bucuresti, sector 1, Str. Stirbei Voda nr, 114-116, cladirea DOMUS II, etaj 4. Revocarea consimtamantului dvs. dupa momentul colectarii datelor dvs. cu caracter personal nu inlatura dreptul legal de utilizare a datelor pentru perioada anterioara retragerii consimtamantului.

– Perioada de pastrare a “Datelor cu caracter personal”.  Prelucrarea datelor personale va fi realizata pe intreaga perioada de valabilitate a consimtamantului exprimat pentru colectarea si prelucrarea “Datelor cu caracter personal” si pana la data la care consimtamantul va fi retras la cererea persoanei vizate.
In situatia in care persoana vizata isi va retrage consimtamantul, datele cu caracter personal nu vor mai fi prelucrate in scopul pentru care au fost colecatate, din momentul retragerii consimtamantului.

Destinatarii datelor, operatori si persoane imputernicite. Datele dvs. personale vor putea fi dezvaluite sau transferate in scopurile de mai sus, catre angajatii/colaboratorii/partenerii/furnizorii “Operatorului” ori catre companii afliliate “Operatorului” si care vor tinuti la randul lor de respectarea unor obligatii de confidentialitate a “Datelor cu caracter personal”.
De asemenea, datele cu caracter personal pot fi dezvaluite catre autoritatile de stat conform competentelor acestora si a legislatiei aplicabile (ex. ANAF, ITM,  ANSPDCP, organe de cercetare penala etc.) in vederea indeplinirii obligatiilor privind legislatia fiscala, legislatia muncii, si altele, dupa caz.

In conformitate cu art. 15-21 din Regulamentul UE nr. 679/2016, va informam ca aveti urmatoarele DREPTURI cu privire la datele dumneavoastra: dreptul de acces la date si de a solicita o copie a acestora; dreptul de rectificare a datelor; dreptul de a solicita stergerea datelor;   dreptul la restrictionarea prelucrarii datelor; dreptul la portabilitatea datelor; dreptul de a obiecta la prelucrarea datelor; dreptul de a va adresa Autoritatii Nationale pentru Supravegherea Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.

Totodata, va informam ca potrivit art. 7 alin. (3) din Regulamentul UE nr. 679/2016, aveti dreptul de a va retrage oricand consimtamantul acordat pentru trimiterea de newsletter-uri sau comunicari cu scop de marketing.

Pentru  exercitarea acestor drepturi sau pentru orice alta solicitare legata de datele dvs. cu caracter personal, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata, transmisa catre Responsabilul cu Protectia Datelor cu Caracter Personal din cadrul EBC HR SOLUTIONS SRL la adresa: Bucuresti, sector 1, Str. Stirbei Voda nr. 114-116, cladirea DOMUS II, etaj 4 , sau direct pe email la protectiadatelor@banescu.ro.

In cazul in care veti adresa o solicitare privind exercitarea drepturilor dvs. privind protectia datelor, “Operatorul” va raspunde acestei solicitari in termen de 30 de zile in conditiile prevazute de Regulamentul UE nr. 679/2016.

In situatia in care apreciati ca v-au fost incalcate drepturile dvs. in legatura cu datele personale, va informam ca puteti adresa o plangere in acest sens Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, cu sediul in Bucuresti, Sector 1, Bdul G-ral. Gheorghe Magheru nr. 28-30.
Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil pentru a remedia situatia, trimitand un email la adresa de email contact@ebc-hr.ro sau prin posta la sediul societatii EBC HR SOLUTIONS SRL cu adresa in Bucuresti, sector 1, Str. Stirbei Voda nr. 114-116, cladirea DOMUS II, etaj 4.