fbpx

Suntem o agentie de recrutare ce ne adresam atat angajatorilor cat si angajatilor - EBC HR - People who leave a mark

mobile

Povestea noastră

În 2009, EBC era doar ideea unui antreprenor francez care vedea mult potențial în forța de muncă românească. Ajuns în România, el a adunat în jurul lui oameni care au crezut, la fel ca el, că viteza și grija cu care lucrezi nu se exclud. Astăzi, suntem compania de resurse umane care identifică, integrează și administrează eficient personalul de care au nevoie clienții români și internaționali. Suntem tineri și energici, vorbim mai multe limbi străine și ne coordonăm ca o echipă de avioane de acrobație: ne mișcăm cu mare viteză, dar cu la fel de multă grijă.

Viteza de reacție ne ajută să fim flexibili – standardul nostru e adaptarea deplină. Ne-am născut și am crescut în plină criză financiară tocmai pentru că am știut să ne adaptăm, iar clienții ne-au apreciat pentru asta.

Grija noastră are foarte multe fețe: grija față de nevoile clienților și ale candidaților deopotrivă, grija față de respectarea legislației și a eticii de business, grija la detalii, grija de a rămâne calzi și umani, oricât de mult ar crește compania.

De ce e nevoie de noi? Pentru că jobul ideal este locul de întâlnire al candidaților și companiilor care se potrivesc, și noi știm să creăm astfel de locuri de întâlnire: 82% din candidații pe care îi plasăm cu contracte de muncă temporară sunt ulterior angajați permanent în același loc.

2014 este anul care a marcat maturizarea noastră: ne-am mutat într-un sediu mai spațios, ne-am îmbunătățit procesele de lucru și ne-am decis că e timpul să ridicăm standardele comunicării și imaginii noastre publice, investind într-un proces complet de rebranding.

contact@ebc-hr.ro
T: +40 314 070 000
F: +40 314 381 314

Dacă vrei să ne vizitezi, ne găsești pe:
Strada Stoica Ludescu 12,
Sector 1, București.

Vezi Harta