fbpx

Suntem o agentie de recrutare ce ne adresam atat angajatorilor cat si angajatilor - EBC HR - People who leave a mark

mobile

De ce noi ?

Înțelegem că totul trebuie făcut de azi pe mâine azi, dar gândind mereu pe termen lung. De aceea, scopul nostru este ca, de fiecare dată, calitatea imediată, ușor observabilă a serviciilor noastre să fie dublată de calitatea pe termen lung. Cu alte cuvinte, nu considerăm treaba încheiată după ce am plasat cu succes un candidat, ci de abia după ce ne-am asigurat că și acesta, și angajatorul lui sunt mulțumiți de relație pe termen lung. Comunicarea deschisă post-vânzare este instrumentul nostru cheie pentru a face posibil acest lucru.

Chiar dacă domeniul nostru de activitate îl reprezintă resursele umane, suntem specialiști în relații umane. De aceea, cel mai valoros serviciu pe care îl livrăm este poate cel mai greu de monetizat sau de prezentat într-o ofertă comercială: relația pe care o construim cu fiecare din clienții noștri, dar și cu fiecare candidat recrutat de noi.

Au încredere în noi

Cum ne văd clienții

D. IONESCU – ATALIAN ROMÂNIA

Domnișoarele de la EBC au fost foarte persuasive, m-au sunat în permanență, mi-au cerut feedback, știau programul de interviuri ale persoanelor pe care le-am evaluat. Mă sunau imediat după interviuri să mă întrebe cum mi s-a părut candidatul, îmi puneau întrebări foarte detaliate și specifice. […]

În această țară, vânzarea se încheie când ți-ai luat banii, ceea ce este greșit, pentru că de fapt abia atunci începe. Și mai greu găsești în ziua de azi firme de recrutare care să-ți ofere așa servicii post-vânzare și o asemenea deschidere după ce ți-au luat banii.

N. Predulea – Autoitalia

Dacă trebuie să angajez un om într-o săptămână, nu mă pot duce la o companie de recrutare mare, unde mai întâi trebuie să urmez o grămadă de proceduri. La EBC am găsit flexibilitatea asta, sunt foarte apropiați de client.

D. Andreoiu – Farmaciile Dona

Avantajul în folosirea leasing-ului de personal pentru noi s-a văzut când am avut un proiect-pilot și voiam să vedem cum iese. Am preferat contractele de muncă temporară și am apelat la EBC. Lucrurile s-au mișcat în sensul dorit de noi și ei au răspuns prompt solicitărilor noastre.

E. Dumitrescu – Golden Foods

De fiecare dată când avem nevoie să încadrăm noi angajați, EBC ne oferă sprijin. Îi mai solicităm pentru diverse taskuri și sunt mereu foarte prompți. Lucrăm bine cu ei și a existat întotdeauna o comunicare sănătoasă și flexibilitate din partea lor, ajutându-ne uneori în probleme care nici nu țineau de ei. În plus, contează și oamenii, iar modul de lucru cu ei e plăcut – poate există și în alte companii, dar eu n-am dat de cineva la fel de OK.