fbpx

Suntem o agentie de recrutare ce ne adresam atat angajatorilor cat si angajatilor - EBC HR - People who leave a mark

mobile

Raluca Grigore, candidat

Știu să asculte și să înțeleagă, nu ai impresia că vorbești cu pereții, cum mi s-a întâmplat la alte interviuri.

Răzvan Petrescu, candidat

După ce am fost selectat, ei s-au interesat dacă sunt OK și dacă voi veni la timp. După ce am ajuns la noul loc de muncă m-au sunat să mă întrebe dacă m-am integrat și mă descurc. Și mi s-a părut drăguț că se interesează […]m-am simțit ca și cum aș fi copilul lor.

Mulți din cei care au colaborat măcar o dată cu o firmă de recrutare spun că acest canal e foarte eficient, pentru că agențiile de recrutare au o bază de date și un ochi format pentru a găsi cea mai bună potrivire între candidați și locurile de muncă disponibile. 89% din candidații pe care-i intervievăm ne spun că pe viitor ar prefera să apeleze la o astfel de agenție.

La noi vei găsi nu doar oportunități de muncă, ci și susținerea morală de care poate mai ai nevoie pentru a prinde curaj. Vom fi lângă tine în timpul interviului cu angajatorul și vom păstra o comunicare transparentă pe toată durata procesului de recrutare.

Mai mult, consultanții noștri în resurse umane îți vor spune dacă văd în tine un potențial ascuns și care sunt punctele tale de îmbunătățire. În final, oricare ar fi rezultatul, îți vom transmite întotdeauna un feedback constructiv, care te va ajuta în viitoarele interacțiuni cu angajatorii.

Dacă un astfel de proces de recrutare îți surâde, te invităm la sediul nostru nou și spațios, să ne cunoști așa cum suntem: tineri și energici, flexibili și cu simț practic.

CONTACTEAZĂ-NE